Thursday, March 22, 2012

Best things in my life

I got a challenge from Anni ! Ten things which are making me happy! Oh yes.

1. Viima. Ihana, upea, olen onnellinen hänen kanssaan. Lovely, gorgeous, I'm happy with her.

2. Kirjoittaminen ja valokuvaaminen. Kirjoittaminen auttaa, kirjoittaminen on onnea, rakkautta, mahtavuutta. Valokuvaaminen on upeinta. Sitä haluan tehdä elämälleni. Writing and photography. Writing helps, writing is happiness, love and grandeur. Taking photos is the most wonderful thing in the world.

3. Päiväkirjat. Moleskine-kirjat on ihania, mutta nyt olen löytänyt oman seikkailijattaren päiväkirjani. Lapsesta saakka. Diaries. Moleskine diaries are lovely, but now I have found my own adventuress' diary. I have written diaries since childhood.

4. Filosofia. On pitänyt minut elossa. Luonut elinvoimaisuuden tunnetta ja onnistumisen kokemuksia. Kehityn sittenkin! Philosophy. It has kept me alive! It has created feeling of vitality and it has given experience of success. I'm developing!

5. Tupakointi. Rauhoittaa, salaisuus! Smoking cigarettes. It's relaxing, shhh, secret!

24.10.2010 edmond

6. Ystävät, rakastan rakastan. Kaipaan ja olen onnellinen heistä. Friends, I love them. I miss them and I'm happy that I have such a great friends!

7. Salaisuudet ja haaveet, pitävät elossa. Kaikki tuntuu selviytymiseltä ja elämän ylläpitämiseltä, mutta onko siinä mitään pahaa? Salaisuudet ovat ihania, kutkuttavia ja rakastettavia. Haaveet vievät, se on ihanaa. Ne aiheuttavat unettomuutta, mutta ei se mitään. Secrets and dreams! Those things keep me alive. Everything seems to be surviving and upolding life, but is it wrong? Secrets are lovely, they titillate me and they are so adorable. My dreams keep me going, it's lovely. They cause sleeplesness, but it's okay.

8. Tulevaisuus, ilman sitä ei pärjää. Se tekee minut onnelliseksi. Future, without it I can't survive. It makes me happy.

9. Tatuoinnit, uudet rakkaudet. Olen innostunut ja kihisen! Salaisuuksii. Tattoos, new loves. I'm excited and bustling.

10. Kevät, elämäni parasta aikaa. Spring, the best time of my life.I'll give this challenge to Viima, nanita, nuppu, Liina, kkakara and Pinja. Haastan teidät!

3 comments:

ANNI said...

Aivan mahtavia vastauksia! :) Oon tosi iloinen, että nautit noin pienistä asioista. Munkin pitäisi taas alkaa kirjoittamaan päiväkirjaa. Oon aina joskus kirjottanut Jonnille sellasta "army diarya", minne kirjotan asioita joita haluisin kertoa Jonnille heti, mutta se ei oo paikalla. En oo kirjottanu sinne yli kuukauteen, en vaan jaksa. Vaikka Jonnista sitä on kiva lukea :)

nuppu said...

täähän oli loistava! pelkäsin jo jotain hurjuushaasteita. säästän tän pahan päivän varalle kun murmuttaa, ni sitten on pakko aatella ilosia. tai ehkä huomiselle aamukahville. kuitenkin, kiitos <3

edmond said...

Anni: Ihanaa, jos oli kivoja. Ja joo, elämä on paljon riemukkaampaa, kun tajuaa nauttia pienistäkin asioista. Suosittelen ehdottomasti päiväkirjan kirjottamista! Niin, uskon! :---) Kannattaa kirjoitella ehdottomasti!

Nuppu: Jep! Ei mitään hurjaa, kivaa vaan. Joo, tee niin! Vinkkaa hihku sitten kun oot tehnyt, niin tuun lukemaan :---) hihi <3