Monday, December 24, 2012

nimeämisleikki


olen pitkään kulkenut väärällä nimellä, puhunut sekaisin she he she he, mitämitä, shh! (en ole sellainen enää! olenko löytänyt jakamattomuuden! sen janan, josta todella puhun ja jota ajattelen ja jota käytän jotain sukupuolta miettiessä!) mutta nyt, löysin taas jännittäviä nimityksiä, puoliksi oikein, yksi kolmasosa ja biologinen sukupuolikin!
olen täynnä sukupuolta, ympäriinsä, ympäriinsä, kokoajan pitäisi valmistella valmiita valmiita hyviä kauniita ajatuksia, joita voisi jakaa ympäriinsä. (lehtiprojekti! ei jätä rauhaan edes nyt!) en ehkä kykene siihen nyt. olen kuumeessa. ja vähän liian vaisu.
ja koska on joulu ja olen taas vähän häkeltynyt joulusta ja ja nimestä ja vaahteramäen eemelistä, joka tuli televisiosta niin kuuntelen Hildur Guðnadóttiria.


aivan loistavaa kaikessa hämmentävyydessään. ei kaikki oikeasti ole niin synkkää. uskon vakaasti asioiden järjestymiseen ja voimautumisen tunteeseen, joka tarvitsee taakseen vain hurjan määrä kaikkea innostavaa kuten ehkä vähän liian haikeaa ja synkkää musiikkia, paljon englanninkielisiä sanoja ja sen sellaista, oikeinkirjoitusvirheitä kaikenlaisia, ja ehkä matka puolaan sinne voisin haluta hyvin paljon.
ehkä irrotan itsestäni jossain vaiheessa jotakin selkeämpää tekstiä.

oikein ihanaa ja iloista joulua! (----:

No comments: