Thursday, July 18, 2013

Milla, Miia, Aino ja hillerit!

Maanantaina lähdin yllättäen Helsinkiin! Milla saapui Oulusta ja treffattiin siellä. Yhden ainoan (onnistuneen) kuvan otin Helsingistä ja se on tässä. Kierrettiin Helsingin keskustan kirppareita (kaksi Fidaa ja UFF) ja ne oli erittäin huonoja. :---( [Kuvan paikka Iso Roobertinkadun Fida] Parhaat kirpparit siellä pk-seudulla on olleet Ainon kirppis Kannelmäessä ja pari kirpparia Martinlaaksossa. [Ja niihin ei yllättäen sitten ehditty/päästy]

Yleisesti ottaen, kivaa Helsingissä oli se, että Milla otti medusan taas, kahviteltiin Pinjan ja Inkan kanssa sekä se, että Cybershopin myyjällä oli hirmuisen hieno ja iso frettitatuointi ja siitä alkoi frettiturinointi. Mahtavuutta.


Illalla suunnattiin meille, lähijunilla matkustaminen oli hämmentävä kokemus. Tutustuttiin Turengissa asuvaan naiseen, joka meinasi myös jäädä vahingossa Riihimäelle, kun vain osa junasta jatkoi Treelle. Millan kaveri Miia saapui Toijalasta, jonne se oli karannut etuajassa Oulusta. (Milla ja Miia puhuuu ihan tosi hauskaa murretta ja kiroilee paljon! Tommoset pallerot ja paljon ärräpäitä!)


Päässäni Naistenvoimalaitos!
(kruunuko!)


 ♥ R O N T T I ♥dRontti ja oikeella Tuhkur ♥♥♥♥ T U H K U R ♥
joka on tullut paljon rohkeammaksi ulkoilijaksi Rontin myötä! hirmuinen poingpoing-pomppiminen! ja siten on täysi mahdottomuus saada 450d+kit -yhdistelmällä tarkkaaa kuvaaa, poing poing.
 


Aino ja Tuhkur! [ Aino on muuten kuvannut suurimmat osat näistä kuvista! ] Löydätkö kuvasta hillerin, hihiii!


+ Paras. Tädit lässyttää.

2 comments:

Anonymous said...

Aivan ihania kuvia teistä kaikista. :) Oot todella kaunis, Katarina-kaveri. :) Ihanaa että päivitit blogia, mä aloitan Pinjan omakuvan puhtaalta pöydältä.

hildur katarina limén said...

:----)