Monday, September 15, 2014

kevättä, mahtavaa


Kevät kävi täällä elokuussa, tehtiin matka Turkuun ja sellaista. Viimeisenä iltana intouduin kuvaamaan häntä ja oon todella tyytyväinen näihin kuviin. Ehkä kesän kivoimmat kuvat. En osaa summata kesää mitenkään yksiselitteisesti tai helposti. Sairaslomaa, sitten yhtäkkiä onkin koko kesä edessä saikun jälkeen, pudotuskin jopa. Ei suunnitelmia. Saikku vaan ja sitten hups. Matkustin hillereiden kanssa pariin kertaan Helsingissä uuden ystävän Elisan luokse. Ja sitten pari kertaa vielä Turkuunkin. Kavereita, viiniä, kirppareita, sarjoja.
 
Viime viikolla vihdoin alkoi opinnot. Kerron salaisuuden: kävin kolme kertaa meidän harkkarin ovella katsomassa, joko pääsisi sisälle. Haha. No viime viikolla vihdoin. Kulttuurijaoston kanssa ollaan myös aloiteltu kaikkea toimintaa ja suunnitelmia on koko syksyksi enemmän kuin jaksaa ja ehtii tehdä! Oon aivan hullaantunut, kun opinnoissa on tulossa ja menossa kiinnostavia juttuja. Vallan ja vastarinnan politiikat julkisessa kaupunkitilassa, voi ohh, rakkautta! Sosiaalipolitiikkaa, jee! Henkilökuvausta, oijoi! Katse-lehden taittoo, jesjes! Ja siinä sivussa tutkimustyön perusteita ja kandia, mutta katsotaan nyt rauhassa mitä syksy tuo eteensä.
 
Lisäksi olen aloittelemassa psykoterapiaa. Se tuntuu erittäin hyvältä. Ensi viikolla saan siihenkin selvyyden. Tietysti edessä on kaikki Kela-ruljanssit, mutta oon tosi positiivisella mielellä siitä. Harkitsen valokuvablogin pystyyn pistämistä. Mutta katsellaan.

No comments: