Tuesday, July 26, 2011

4 comments:

Kelvoton said...

kiitos. ne ovat erään tuttavan luota, joka asuu kesämökissä ympäri vuoden.

olen monesti ihastellut näitä kuviasi, mutta kommentointi on jäänyt. olet lahjakas. ja sinä ja ystäväsi olette kauniita.

Kelvoton said...

en tuntenut häntä vielä viime talvena, mutta kohta on syksy ja sen jälkeen talvi ja silloin pitää kuva ottaa!

kuvasi ovat oikeasti kauniita. itsekriittisyys on hyvästä, mutta liikaa sitä ei saa olla. ja sinustakin on yksi kuva, se aivan ensimmäinen.

nyt kuuluu vielä aamu-unisuutta vaikkei aamu enää olekaan. on vain vielä niin hiljaista. entä sinulle?

olet hassunmukava ihminen.

Kelvoton said...

mökissä asuu hassu mies jolla on hassu koira ja aina mies käärii tupakkaa, silloinkin kun näin hänet ensimmäisen kerran. ja hän ei yhtään pidä jäätelöstä, se on kummallista.

minullapas onkin vain digikamera, olympoksen VG-120. sain sen vasta tänä kesänä enkä tule sen kanssa toimeen juurikaan. vanha oli mukava mutta nyt rikki. mutta se oli tuttu ja siksi hyvä käyttää.

en kuvaile paljonkaan enää, en tiedä miksi se on jäänyt. tahtoisin hirmusti kuvata ihmisiä, mutta tiedäthän miten jotkut vain laittavat kätensä eteen tai kääntävät päänsä. itsestäni en julkaise kuvia toisen blogini takia. se on liian hekilökohtainen jos joku vähemmän mukava ihminen tunnistaisi minut.

kai hassunmukava on sellainen yllättävä kohtaaminen. jostain nurkan takaa joku kysyy mitä kuuluu, aivan kuin tietäisi nimen ja oltaisiin joskus juotu teetä yhdessä.

yritän pitää huolta niistä joista täytyy, ehkä olen vain sillä tavalla sosiaalinen. vaikka joskus pelästyn itsekin kun huomaan puhuvani tuntemattomille ja oikeastaan se on kauhean mukavaa.

Kelvoton said...

jäätelö on hurjan hyvää ja sitä voisikin syödä paketin päivässä vaikka joka päivä. tänään olen jo syönyt suklaajäätelöä ja ehkä se onkin parasta. söin myös suklaa-kinuskijäätleöä, oli ihan hyvää mutta melkein kummallista.

vanha kamera putosi lattialle useammin kuin kerran ja viimeinen kerta oli sitten liikaa. se menee päälle ja toimii kyllä, mutta siitä tuleva ääni ei kuulosta kauhean toimivalta. raksutusta raksraks.

pitäisi puhua tuntemattomille useammin, uskalsithan sinäkin puhua minulle, vaikken minäkään ole varma olemmeko kirjoittaneet joskus jotain. en muista, mutta ei kai sillä ole väliä.

tänään on tiedossa päiväunia, pyöräilyä pitkästä aikaa ja ehkä pakkaamista. ylihuomenna lähden kavereiden kanssa reissuun ja elokuun alussa muutto taas Helsinkiin. huhhei.