Friday, June 15, 2012

sanoja viimeaikaisuudesta

Pian tulee uusia tuulia. Uusi asunto, joka alkaa pikku hiljaa jo muodostua omaksi kodiksi. Uusi lemmikki, Tuhkur-nimen hän tunnistaa paremmin, joten se on nykyään hänen kutsumanimensä. Uudet kämppikset, ehkä heistäkin saisin kuvan jossain vaiheessa. Toivon mukaan tulossa pian uusi kamera. Uudet kirjat, joita luen. Uusia kirpparilöytöjä, uusia kahviloita ja kirpputoreja.

Ylioppilaslahjarahoilla ajattelin ottaa uuden tatuointisarjan oikeaan ranteeseen, uusia ideoita. Uusi muistikirja. Sain ensimmäisen stipendini lukion toisella luokalla ja nyt valmistuttua sain viimeiset stipendit, jolla korvattiin se kaikki ala-asteen tarjoama tuska. Nekin tuovat uusia tuulia. Kuvisstipendinä sain ison ison taidehistoriakirjan, joka odottaa lukemista. Lisäksi sain Skeptikko- ja Helsingin Sanomat -lehtien vuosikerrat (Skeptikko-lehti tuli aktiivisesta filosofiatoiminnasta ja vähän rahaa menestymisestä filon yosta ja HS äidinkielen osaamisesta. Tulin todella onnelliseksi, kun äidinkielen opettajani oli ajatellut minua. Lehtilahja on erinomainen, osaan todellakin arvostaa sitä. Itsellä ei olisi varaa tilata ja silti kiinnostusta kuitenkin on)

Uudet hiukset leikattiin eilen yöllä. Viima ja Pinja ovat luonani vierailulla ja kaikki lähti Pinjan hiuksien leikkuusta. Omakin tucca toiselta puolelta lyheni. Uudet valkoiset aurinkolasit tekevät onnelliseksi. Sylissä nukkuva fretti on vain suloisinta ikinä.

Toivottavasti jaksan ottaa kuvia kaikesta uudesta ja ihanasta. Kuvilla voisin unohtaa kaiken ikävän, joka on ollut kärsittävänä, jotta voisi saavuttaa onnellisuutta. Ehkä alan opiskella uusia kieliä ja jatkan joogaa. Jooga jäi vähän viime talvena ja nyt toivon todella, että löydän voimia sen jatkamiseen. Se parantaisi oloa ja olemustakin.

Uudet suloiset lasini ja kirpparimekko, joka on noussut suureksi suosikikseni. Ja toki, tottahan toki, ihana ihana parvekkeemme. Uusi asukas vanhalla parvekkeella. Suloisuutta sanoisinko. Huomatkaa kiekurat.

No comments: