Tuesday, September 25, 2012

Ikkunalauta

tuo sisältää suuremmoisen suloisia kuvia. huomatkaa pieni piirros, joka on minusta! Emma teki sen. Minulla on Tuhkurin korvat ja häntä!

ehkä tässä on uusi innoittava suomalainen naiskirjailija?

hukun romaaneihin, missä ovat koulukirjat?

hihihi (vasemmanpuoleinen norsu on kaverini Liinan Afrikasta tuoma tuliainen!)

kirjallisuudentutkimusta, Nietzscheä, viestinnän tutkimusta, homo/etc kirjallisuustutkimusta, feminismiä ja vihko, jossa valokuvausideoita!


hihi. kirahvit ovat myös suloisia. ja likainen ikkuna.


makuualkovini on kansainvälinen. new york. lontoon kartta. pari itse kehitettyä kuvaa Kaarinan Nivean tehtaasta.


Muuta en ole kuvannut vähään aikaan. Olen tavallaan onnellinen iloinen, että sain edes tämän verran kuvattua. Olen innostunut lukemista, minkä ehkä on huomannut. Pidän makuualkovikolostani. Se on ihanan valoisa. Valkovioletit lakanat, kirjoja kirjoja ja ihana uusi 120cm leveä sänky! Nukun usein kirjojen vieressä. Unohtui kuvata alkovin toinen seinä! Ehkä kuvaan sen joskus tässä vielä. Unisieppari, joka joskus alkuaikoina sieppasi vain pahoja unia. Millä keinoilla muut ihmiset selviävät syksystä ja kaameasta pimeydestä? Olen ostanut kahdet kivat syyskengät, kaksi syystakkia, kaulahuivivarastoni on kattava. Ehkä tämä kaikki johtuu villasukkien ja kynttilöiden puutteesta!

2 comments:

X said...

Oi, ihania kirjoja ja tavaroita!Itse juuripa kirjoilla voitan syyspäivien harmauden :--) Niin ja tietenkin musiikilla!


ps. Onko Placebon keikalle tullut vielä korvaavaa päivää? Inhottavaa että se peruttiin, eräs toverini jonotti koko päivän sateessa silloin :---(

wilmer wiipottaja said...

Hihi kiitos! c:
Mitä kirjoja ja musiikkeja oot viimeaikoina käynyt läpi?

Ei Placebolle edes tuu korvaavaa päivää.. :C