Tuesday, November 20, 2012

hegemonia

Kunnollisia ajatuksia en ole saanut suuntaan enkä toiseen. Olen ihmetellyt ja ollut aika väsynyt. Nukkunut muutamilla luennoilla, vaikka olisi hyvin mielenkiintoisia aiheita. Silti painaa järjetön uupumus mieltä, kirjotettavaa ja analysoitavaa olisi paljon. Olen hamstrannut yliopiston kirjastosta ja pääkirjastosta paljon kirjoja kuvajournalismista, sukupuolesta, feminismistä, mediakuvien tulkinnasta, valokuvien tulkinnasta, journalismin sukupuolesta, mediatutkimuksesta. Tavoitteena on kirjoittaa 8-10 sivun essee ja tällä kirja määrällä voisin varmaan kirjoittaa aiheesta jo kandinkin.

Mitä blogeihin pitäisi kirjoittaa? Olenko hukannut kaiken? En ole kuvannut vähään aikaan. Olen vain yrittänyt lukea kirjoja. Kämppikselleni on tullut kaksi sijaiskissaa Uuno ja Ulpu. Aivan mahdottoman suloisia otuksia. Tuhkur tykkää vipeltää niiden kanssa. Tällä hetkellä niiden tuohujen katseleminen tekee mut erittäin onnelliseksi. En osaa kai mistään muusta nyt sanoa mitään tässä kohtaa.

Lisäksi tiedossa on uusia projekteja, joista olen innoissani. Katsotaan mitä tästä tulee! Ehkä intoudun kirjottamaan lisää taas jossain vaiheessa. Visuaalisuus riuduttaa mua! Hyvällä tavalla.

Koska Movember!

No comments: