Wednesday, January 30, 2013

Ilme Melman!ihan suosikkikuvani! <3
Hämmentävää, että voin tutustua kissaan valokuvauksen avulla! Meille tuli siis jonkin aikaa sitten kaksi kissaa Melman ja Yoga. Yoga oli heti jo ensimmäisenä iltana sylissäni, ja olin jo pelkästään siitä kovin häkeltynyt. Olen aikaisemmin pitänyt itseäni koira- ja viimeisimpänä täysverisenä fretti-ihmisenä, mutta yhtäkkiä tulenkin toimeen todella hyvin kissan kanssa! Aikaisemmin ajattelin, etten osaa lukea kissoja ollenkaan enkä tiedä miten niitä lähestyä.

Melman oli etäisempi ja ensimmäisenä iltana sain hädin tuskin sormen päillä silittää sitä. Tänään kuitenkin kaivoin kameran esille ja menin alakertaan. Siellä Melman katseli mua tarkkaavaisena (tuo ensimmäinen kuva!). Yhtäkkiä kun kuvasin Melmania lisää, se rupesi ihan selkeästi poseeraamaan! Hämmentävän ilmeikäs otus! Huomenna olisi tarkoitus kuvata myös Yogaa.

Tuhkuria kun kuvasin (aikaisemmat postaukset) siitä ei meinannut tulla mitään, koska Tuhkur ei vain yksinkertaisesti pysy hetkeäkään paikoillaan. Siksi olinkin ihmeissäni kun sain tuon yhden katsekontaktikuvan! (mulla välillä on sellainen olo, että meidän talo on pienten eksyneiden eläinten turvapaikka! se on hirmuisen suloista!) Kuvasin tänään vähän myös Molla-dalmatialaista, mutta hän ei ollut kovin imarreltu, ehkä ulkona sitten! Valokuvaaminen on ihan mahtavaa!

No comments: