Tuesday, August 28, 2012

introduce (Katarina aka wilmer wiipottaja/edmond)

huomaatko varjoni
VIIIMA VALOKUVASI IHANASTI!


ja olen hullaantunut myös tähän.....

2 comments:

X said...

http://www.goodreads.com/user/show/5528240-janitag


Siinä GoodReads tunnukseni :---) Joo tosiaan, siellä voi lisäillä kaveriksi ja sitten voi esimerkiksi kavereille suositella kirjoja joista tämä saattaisi tykätä ja näin! Olen itse löytänyt kyseiseltä sivustolta valtavasti uusia hyviä kirjoja, jes!


Hmm, viime viikoin kivoimmat jutut taisivat olla ystävien kesken pidetyt UFO bileet ja sitten ihan vain se ihana fakta että lämpimät kelit vihdoin häipyivät ja sateet tulivat! Olen odottanut syksyä niin kovin, oi, vihdoin se on täällä!♥ Oma viime viikon kivoin juttusi?


PS. Upeita kuvia! Ja Yeah Yeah Yeahsiin ei voi ikinä kyllästyä! :---)

X said...

Itse luen kirjasta aina englanninkielisen painoksen mieluummin :---) Kannattaa harjoittaa englannin lukemista, kirjoja löytyy paljon laajemmin englannin kielellä, hih! APUA, yhtä ainutta lempikirjaa ei löydy mutta hmm muutamia parhaita; Ihan kakaroita (by Patti Smith), Kuivilla (by Augusten Burroughs), Sheriffi McCoy (by Andy McCoy), Trainspotting (by Irvine Welsh) ja Rosemaryn painajainen (by Ira Levin). Toki löytyy monta lisää, ha! Mistä 'Sonja O. kävi täällä' kertoo? :--)


Syksyyn olen varutunut läjällä kirjoja ja hylly täynnä teetä<3 Ja oii, omat suunnitelmasi kuulostavat mahtavilta! Pitäisi lähteä metsästämään lämpiät lapaset ja uusia kaulahuiveja! :---) Asun tällä hetkellä Lappeenrannassa. Tampereelle hain keväällä kouluun (yliopistoon), mutta en päässyt, äsh! Saatan ensi keväällä hakea uudestaan, tosin! Tampereesta olen kuullut melkeinpä vain hyvää<3


Huii, pääsit muistaakseni kuvajournalistiksi? IIK, varmasti jännittää, toivottavasti luokkatoverit ovat mukavia! Itselläni oikeastaan alkoi myös koulu tämän viikon Torstaina. Jälkihaussa hain Imatralle vastaanottovirkailijaksi ja pääsin :--) Valmistun kahdessa vuodessa YO pohjan takia ja ajattelin viimeisen vuoden työharjoittelun pitää Lontoossa! Ensimmäiset pari päivää ovat olleet hurjaa hälinää, mutta luokkakaverit ovat ihan mukavia ikäerosta huolimatta (olen luokkamme vanhin, 21).


Ja voi kiitos kovin! ;-;