Friday, August 24, 2012

pikaisesti

Tänään on ollut erinomainen päivä! Uusi mustekuva on ranteessa, vihdoin, se on ihanampi kuin osasin ollenkaan odottaa. Siihen meni kaksi tuntia ja tatuoija oli ihan superkiva. Laitan kuvan huomenna. Tatskaamosta päästessäni tuli kiire lähettää yliopistotehtäviä ja sain tietää arviot parista tehtävästä ja nekin olivat hyvät. Hieman ehti iskeä väsymys, kun olin Tuhkurin kanssa lukemassa kirjaa (Ja virtahevot kiehuivat altaissaan on nimi!) niin Viima lähetti viestiä! Hän oli oven takana, toi ihanaa seitanpatonkia, omatekemää, se oli todella hyvää! Kaiken lisäksi sain äidinkielen opettajaltani kivan kortin, Viimalta ihanan kirjeen ja paljon teetä sekä ainejärjestö Vostokilta ja tuutoreilta ison paketin kaikkea infoa tulevista ajoista. Mahtavuutta! 
Lisäksi tänään tänne tulivat yövieraiksi Senja ja Jussi ja heidän kanssa temppuiltiin (Senja seisoi päällään katon korkeimmilla kohdilla!) katolla ja se oli todella ihanaa.
Elämä on aika ihanaa aikaa.

Lensku kuvasi myös tämän <3

2 comments:

skkye said...

ihanaa ku oot noin onnellisen oloinen :') <3 ps tahon nähä pian sun uuden mustejutun!

X said...

Oi!;-; Fretti olisi kyllä ihana! Vanhalta työkaveriltani kuulin että fretit syövät ihan kissanruokaakin? (ja kiipeävät lahkeisiin..)Ja en ole vielä pahemmin kissoista kuvia tänne räpsinyt mutta enköhän kohta lisäile! :----)


Tuli muuten mieleen (näin kirjatoukkana) että omistatko GoodReads tunnuksia? Koska huomasin että pidät toista blogiasi kirjablogina :---) GoodReadsiin saa hyvin lisäiltyä ylös kirjoja joita haluaisi lukea ja kirjoja jotka on jo lukenut.


ps. Ja pah oma blogisi nostaa niin ison hymyn huulille että kiitos itsellesi♥