Wednesday, August 1, 2012

Vauhtia

Sain ihanalta Aino-kämppikseltäni (joka tosin muuttaa pian Espanjaan!) Kuvaa asenteella! -kirjan. Kirjayllätys oli erittäin ihana, tulin todella iloiseksi siitä. Kirja vain lisäsi valokuvausintoani. Nykyinen Canon EOS 450D on tosi huonossa kunnossa, kun viimeksi kun sillä yritin kuvailla, se ei tunnistanut muistikorttia. Siitä on kerran jo suljin vaihdettu ja se on tosiaan palvellut erittäin hyvin rankkoissakin kuvausprojekteissani jo melkein neljän vuoden ajan. Ensi viikon alussa saattaa käydä niin, että saan uuden kameran! Canon 5D mark II on toiveena. (Ihana äitini lupasi tuon minulle ylioppilaslahjaksi, mutta sen ostaminen on vain viivästynyt ja viivästynyt. Nyt kun pääsin opiskelemaan kuvajournalismia niin ammattilaiskamera tulee erittäin tarpeeseen! :---) Se tekee mut niin onnelliseksi.

Pinja oli täällä luonani vierailulla ja ollaan maalattu aika paljon. Haaveenani olisi opetella käyttämään akryylivärejä kunnolla. Olen aikaisemmin ollut enemmän piirustusihminen ja vesiväreillä on tullut enemmän maalattua. Sitten kun on sopiva aika, niin ostan akryylilehtiön, johon voin maalata. Tänään käytiin Viikinsaaressa katsomassa kämppikseni Emma Keiun ja hänen luokkalaistensa taidetta. Lisäksi saarella oli tänään Emman ja hänen muutaman kaverin/luokkalaisen työpaja! Itsekin osallistuin taikataikinatyöpajaan innolla lasten seassa.

Käytiin Pinjan kanssa myös taidetarvikeliikkeessä ja sieltä sain 12 eurolla paljon kaikkea ihanaa. Vesivärit, pieni vesivärilehtiö, mustetta ja mustepiirustuskynä, jossa valmiina terä. Ajattelin tulevaisuudessa laittaa tännekin esille enemmän piirustuksia.

Nyt kuitenkin on aika hengittää, koko päivä on ollut ihme hulinaa ja päätä särkee. Kävin Emman kanssa tänään Om yogan hyvän yön iltajoogassa ja se oli todella rentouttavaa.

No comments: